En stollig måndag.

Postad i: Vardag.

Hoppas ni mår super bra idag. Jag mår ganska bra. Jag har fortfarande lågt järnvärde, känner mig fortfarande trött, lite illamående och snurrig men det börjar gå åt rätt håll. Jag försöker komma ihåg att äta mina järntabletter, min folsyra och min d-vitamin men jag är SÅ DÅLIG på att komma ihåg. Haha..

Igår köpte vi en ny tv till dottern och chrome Cast lite spontant ändå. Jag kikade på netonnet och sen for vi. Man skulle kunna säga att det är skitdumt att handla dyra prylar utan planering men lite spontanitet känns ju bra. ”Det är onödigt att fara runt i onödan” ja det är det faktiskt. Det är sjukt onödigt nu när coronan är men än så länge har inte vi så mycket fall. Västerbotten är så stort så försöker fortfarande vara lite hyffsat lugn.

Sedan Corona kom har jag hunnit ha ångest, dödsångest, vanlig panik, hysteri och till och med accepterat min död. Där ligger jag nog nu. Jag vill inte ha på mitt samvete att jag smittar familjen så jag undviker människor. Jag går inte 4 meter nära någon ute och bilen är full med påsar, handsprit och våtservetter. I affärer måste dottern ha vantar för att hon pillar mycket i munnen. Hon får handsprit sig efteråt också! Sedan tvättar vi oss direkt vi kommer in. Jag är super noga och tjatig. Jag vill familjen och mina nära o kära väl. Jag har iallafall kommit till en punkt där det känns lugnare. Jag överlever 99% inte om det kommer. Jag har utbildat mig inom 4 Corona områden MEN det hjälper inte.

Men för att prata om någonting annat så händer inte speciellt mycket idag. Mamma kommer hit och ska passa ska sova här, hon ska passa barnen imorgon i ungefär en timme på morgonen för att jag och pojkvännen ska på möte ute på bup om dottern. Vi har blivit filmade och ska nu utvärdera det. Det känns INTE skönt. Jag vill verkligen inte titta på det här men har inget val. Lär vara nervös och ha mer ångest än vanligt nu när vi är ute men men det får gå ändå tydligen. Hoppas vi får något svar imorgon men jag tvivlar starkt på det.

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer