En spruta i stjärten.

Postad i: Vardag.

Tror helt ärligt att jag blivit en aning förvirrad och dessutom en aning glömsk (mer glömsk) sedan jag hamnade på förlossningen. Jag ligger här dag ut och dag in, tror jag är inne på 4e dygnet nu om minnet inte sviker och de är längre MEN efter bricanyl spruta i stjärten, 2 st kortisonsprutor i stjärten, ett dropp på 50 timmar konstant i armen för några tappra försök att stoppa värkarna så att bebisen slipper komma ut för tidigt så ligger jag nu här.. Hade precis fått frihet att gå enstaka korta vändor till matsalen men nu tillbaka på ruta ett. Nu får jag inte gå igen och denna rumpa har fått sin 11e (!!!!) spruta bricanyl.. Helt otroligt men känner fortfarande av sammandragningar!

Fått höra att jag enbart ska ligga på vänster sida i hopp om att de ska sluta men har nu fått sådan kramp i vänstra delen utav kroppen att ja knappt minns vad jag heter. HAHA!

Denna bebis är verkligen på bråk humör, ut vill den och ut ska den MEN helst inte nu, inte idag och helst om några veckor. Jag ska dra av mig lite kläder, försöka packa ner mig i täcket och sedan hoppas på att de försvinner medan jag ser på någon film på Netflix.

Hoppas för övrigt ni andra mår bra och att ni slipper sprutor i rumpan i all framtid för usch va ont de gör. Galet ont.

Gillar