En snabbis om dagen.

Postad i: Vardag.

Hoppas allt är bara bra med er! Med mig eller ja med oss här hemma är det helt okej faktiskt!
Idag for vi iväg till Ikea där vi köpte en byrå, de ser mer ut som något man skulle ha på ett kontor, iaf jag skulle gärna ha den där men det blev iaf en riktigt snygg byrå till Benjamins rum! Léah hittade ju självklart en nalle också som hon ville ge till Benjamin i present när han fyller år nästa månad så den köpte vi också. Gick på drygt 700kr för dom två. Nallen kosta typ 20 kr? Haha!

Kan inte ens förstå att min lilla, lilla kille, de sista barnet i familjen redan är 1 år gammalt snart. Känns som jag födde honom i förrgår men tydligen 11 månader sen redan.. herregud.. Vi har köpt 3 presenter, tänkte att detta året (när han inte minns så mycket) så ska han ju få lite roligt såklart men tänkte satsa mer på saker till rummet och kläder så har han ett fixat rum tills de är dags att sova där!

Utöver de så åt vi lunch på burger king, leah älskar hamburgare osv. Jag är inte jätte förtjust i burger King här. Tycker de är mycket sämre här än runtomkring där jag kommer ifrån men de dög gott o väl. Efter de så fick Benjamin bada. Sedan lekte Benjamin o Léah medan mamma och pappsi byggde ihop byrån. Direkt efter de blev de mat, leah drog ut tiden vid matbordet till 1 timme, de brukar gå mycket fortare men inte idag.
Så det blev bara lite lek innan de va dags att äta kvällsmat, borsta hår, borsta tänder, bädda säng, fixa upp leksaker o krypa ner i sängen. Idag fick ja läsa en saga om Musse pigg som sku resa i en raket. Ganska tråkig bok men hon var nöjd. Typ 5 minuter lång så ingen jobbig för mig men den va tråkig o så hoppig efter som den var så kort. Ena stunden på jorden o 2 sekunder efter har dom åkt från jorden är dom på månen o då han dom bli hotade med rymdpistol osv. Ni förstår kanske hur kort den var? Extremt.

Nu ska man få barn nummer två i säng. Jag ska försöka bara ta de lugnt ikväll tror ja eller så ska jag måla lite får väl se.

Gillar