En sjuk tös

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Som en del vet så har nouw problem med sin portal från och till så det går alltså INTE blogga. Dom flesta utav oss bloggare som har denna portal och fått smaka på problemen har varit sura just för att det förstör för oss, för våra följare och de vi jobbar åt. Riktigt irriterande men vi hoppas på att skiten snart ska vara återställd helt. Nu kommer man åtminstone in på sidan men om inlägget kommer ut, de vet man inte.

Nu ligger jag i soffan hos min mor. Väntar på att VC ska ringa upp mig då jag den 10de förra månaden (alltså typ 2-3 veckor sedan) fick antibiotika mot lunginflammation och det fungerade inte. Har fått lämna slemprov från halsen osv men men aja. Nu ligger man här, har bara blivit sämre. Tjocka luftrör, slem i halsen, as ont i lungorna, feber och allmänt är det skit jobbigt att röra på sig. Både för lungor och kroppen känns utslagen. Jag är så less!!

Dessutom ska jag strax föda och eftersom jag redan har dåliga lungor så vill jag gärna inte ha mer dåliga pga annan sjukdom för de känns redan lite si o så ifall jag personligen har lungorna med mig vid förlossning eller ej. Är i vecka 30 och dom väntar fortfarande på mitt svar om ifall jag vill snittas eller inte. Det vill jag inte men jag vet att de är en nödlösning ifall kroppen inte mår bra oså.
Får hoppas på de bästa.

Nu ska dom ringa om typ 5 min så tänkte tycka lite synd om mig själv så länge o sedan blir de plugg. Ni får ha en fin dag.

Gillar