En sådan där bortskämt trött dag.

Postad i: Vardag.

Idag är en sådan dag när solen lyser jätte härligt ute men man själv tänker ”kudde, täcke, dra för gardinerna TACK!”
Jag har tagit mig till vecka 18 och det är strax dags för rutin ultraljud. Det kommer bli spännande MEN jag är så smal ännu. Det blir tungt och påfrestande men det går bra så länge ja vilar mellan varven då de spänner så i magen. ^^

Mina inlämningar är inskickade och har inte prov förrän 31 eller något sånt så ska läsa på en massa nu inför det. Annars så står vi hektiskt med att köpa ny bil, få ny lägenhet och massa andra förändringar innan barn 2 kommer.

Vi har beställt en rutschkana och en hylla åt Leah, hennes nya säng står i förrådet och leksaker har hon överdrivet mycket utav så nu när vi ska börja små packa så tänkte jag att de kanske finns lite man kan ge till myrorna eller liknande, vilket vi gjort med stora flyttkartonger utav leksaker, kläder och annat även förra månaden o typ i december tror jag. Hon har så mycket, hon använder verkligen sjukt mycket grejer också och hon har fått massa stora nallar o sånt där utav sambons familj som bor i hennes tält så när hon får eget rum kan hon kanske få en fin myshörna med nallarna o sådär.
Hon fick en stooor panda utav Leo. Den tycker hon är gosig men pandan är så himla tokig och hoppar så högt så tältet räcker inte alltid till, haha!

Gillar