En psykisk boost

Det bästa jag vet för tillfället är faktiskt när jag far till min psykolog. Eftersom jag genomgått trauma på flera olika plan så är de ganska behövligt med en bra psykolog. Hon bli som en väldigt intelligent vän helt enkelt. Jag tänker inte gå in på vad vi pratar om men hon är så jäkla bra.

Jag kan säga precis vad ja vill och känner, även när jag inte ens vet vad ja känner. Hon vet precis hur hon ska göra och hon har så sjukt bra råd och tips. Saker jag känt mig väldigt osäker på har hon liksom på bara någon sekund fått mig o bli helt självklar om. Jag får en sådan energikick varje gång efter jag varit där.

Vet att en del tänker ”ja men de är hennes jobb” men helt ärligt. Jag har haft psykologer, kvinnojourer, kuratorer osv men aldrig haft en så bra någonsin. Hon verkligen bryr sig om människor. Det märks på en människa som jobbar inom vården eller annat ifall dom bryr sig om de dom gör eller inte.
Hon är som inte rädd för att säga ifrån vad hon tycker, hon är extremt påläst och så bra på att lyssna, ta in och ge stöd. Precis som det ska vara.
Är som lite mer levande nu.

Gillar