En picknick

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Igår for vi på en picknick jag, pojkvännen och barnen. Vi matade även ankor som började klättra upp på leah så jag fick bära upp henne. Hon tappade smulor så den lilla mest irriterande ankan (den jaga en hela tiden) försökte krypa upp i mitt byxben. HAHA!
Och fjärilen som jag också fick bild på satt på bordet där vi åt men också satt den på oss, på våra jackor, på sonens haka m.m. JÄTTE FRÄNT men lite äckligt också tyckte Léah!

Det är förresten så att Nouw, bloggportalen har haft strul IGEN vilket de faktiskt blivit rätt mycket utav det sista. Både appen, webbläsaren när man söker efter bloggen då den inte synts m.m men vad som är tråkigast utav allt är att dom i supporten inte längre svarar om man frågar någonting. Jätte tråkigt verkligen. Förut var dom kanon med de men not so much anymore.

Idag är det städdag här hemma och ikväll ska de fotas bloggen har krånglat så mycket så de var ändå inte värt o fota tidigare men ikväll. Då gör vi nya tag!
Storstädning utav lägenheten tar vi nu, det ska dammas, dammsugas, moppas och alla dörrar/skåp/handtag/lister och karmar ska dammtorkas. En rolig dag framför oss alltså! HAHA!

Vad använder ni denna tråkiga, mörka och kyliga söndag till? #nouwseptemberchallenge #personligblogg #allmänt #influencer

Gillar