En påskfredag

Postad i: Vardag.

Klockan har gått över 12, Leah ligger i sängen och ska sova lite middag.
Igår var jag och pojkvännen och handlade inför påsk. Vi ska nämligen ha trevligt sällskap och vi bjuder på smörgåstårta såklart!! Jag tror Leah kommer tycka om de eftersom hon älskar räkor osv, de är bara äggen vi är lite försiktig med då vi inte fått konstaterat att hon har någon allergi men hon kan bli dålig utav de..
Så lite korv, köttbullar osv bjuds de också på så att Leah kan välja och plocka för sig själv. Tror de blir toppen! Dessutom så har ju påskharen gömt några ägg åt henne, flera stycken faktiskt. Super mysigt men så mycket godis skulle jag tro! Haha!

Nu idag så måste vi komplettera lite inköp då jag med min usla ”gravid-hjärna” glömde räkorna. Hur dum? En smörgåstårta utan räkor är ju INGEN smörgåstårta hihi..

Igår kom våra paket vi hade beställt till liten i magen. En säng, ett skötbord och en vagn. Kostade några tusen iof men det var de helt klart värt!
Dock blir jag förvånad över hur postnord jobbar..
Dom skickar alltså ut spjälsängen på hemleverans men barnvagnen och skötbordet till Coop forum? Trots att det var lika stora paket. Samma dag också. Lite små onödigt haha.. men halva lägenheten står nerpackad och redo för flytt så vi har inte kikat på dom ännu!

Nä nu ska jag se om hon har somnat här och sen ska jag käka något och ta mina underbara järntabletter.. hoppas ni får en super fin dag!

Gillar