En mysig dag

Postad i: Vardag.

Godkväll eller ja godnatt kanske är en bättre sak att säga såhär 00.33 på natten?
Jag ligger i sängen med en livlig bebis i magen som ber mig kanske inte så jätte lugnt att inte somna. Sparkar och dragande under huden hela tiden. Samtidigt som de är mysigt så är det fortfarande skönt ifall man får sova. Sedan gör de lite ont också, min mage är en aning liten haha!

Idag har det faktiskt inte hänt jätte mycket. En lugn dag fram till 16 sedan kom Leah hem, pojkvännen gjorde mat och jag och Leah lekte på rummet. Efter maten gick vi ut i lekparken, spenderade mycket tid med gungor, rutschkana, någon snurra och sanden. Leah hittade även massa myror som hon ”fångade” i en skål och la i lite blommor, en sten, lite pinnar osv. En myra hon hittade var dock skadad så hon var lite ledsen över den MEN hon var fruktansvärt snäll mot dom och hon tyckte de var väldigt mysiga att kika på. Innan vi gick in släppte hon dom fria i sanden där vi fann dom, faktiskt till och med på huset vi hade byggt. Så de inte skulle regna på dom i skålen. Hon har ett så fint hjärta! <3

När vi kom in så blev det lite badande men de var inte så länge. Hon blev så ruskigt trött så vi fick gå och äta lite kvällsmat och natta oss till Pippi.
Kvällen avslutades med att jag försökte studera sannolikhetslära m.m medan pojkvännen spelade med en kompis. Pojkvännen har sovit sedan några timmar tillbaka precis som Leah. Han ska nämligen jobba imorgon och jag o leah ska ha lite lekträff med hennes ena morbror.

Jag ska passa på att försöka städa lite och hade tänkt försöka ordna en video ifall jag hinner och magen är på min sida. Haft en tuff period ett tag men de kan vi ta i videon.

Hoppas ni alla sover så gott eller får sova så gott. Jag ska försöka igen trots varma fötter, livlig bebis och halsbränna. Det är underbart nästan jämt. <3

Gillar