En morgon med mig.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Visst känns de lite underbart att kanske starta morgonen med en kaffe och sedan väcka ögonen sakta men säkert med hjälp av lite scrollande på min blogg. Jag tycker det är väldigt trevligt att ni kikar in, de är faktiskt det och det känns riktigt underbart att få dela saker med er och att ni delar saker till mig. Så mycket kärlek <3

Klockan är ju 04.42 och man kan ju undra va i tusan jag gör vaken men den frågan är riktigt onödig för tillfället. Jag kan nämligen inte sova längre. Mina fötter m.m kokar sönder på nätterna, har svin ont i min hals (jag försöker intensivt få till ett slemprov som en doktor vill ha pga lunginflammation, nu har jag ont som rackarns.)

Idag ska vi till Mvc, vi ska ta prover och lyssna på sonens lilla hjärta. Det lär ju bli super mysigt. Annars under dagen så ska jag försöka gå till affären och sedan har jag bara tänkt försöka ta de lugnt då jag verkar vara känslig i mina sammandragningar. Man vill ju inte starta de igen, de startar av sig själv och jag är less på sprutor i stjärten. (Bricanyl som ska stoppa värkar.)

Nä nu ska jag försöka fördriva tiden. Mina kärlekar ska vakna om 2 timmar och jag.. jag lär inte sova något idag så de är bara att härda ut.
Hoppas ni sovit gott och att eran dag blir toppen!

(Det är bara lite natt cola i mitt glas. Om någon tror något annat så är det upp till er.)

Gillar