En kväll som denna.

Postad i: Vardag.

Trevlig kväll eller vad säger man? Det är dystra tider och ingen har väl missat viruset som härjar fritt. Vi i riskgrupper har svårt att skydda oss själva när vår omgivning inte gör det lika mycket. Tänk en extra gång och undvik saker nu. Det handlar om några månader. Va hemma om du är sjuk och undvik bli smittad. Vänta med att härja på stan. Vi måste få bort viruset så stanna hemma mer. Uppskatta familjen eller liknande.

I övrigt mår vi bra. Lite små hängig osv men har lågt järn och låg folsyra i kroppen, har fått tabletter för att bättra på detta men det tar ju ett tag innan de stabiliserar sig!

Plugget fortsätter. Imorgonbitti har jag prov och ingen som passar barnen eller är hemma så dom måste vara med på proven vilket är SVÅRT så dottern är ett yrväder och sonen inte förstår. Sedan har jag ett prov den 31/3 fast klockan 22.00 blä.. Men då är nog åtminstone killen här och kan kika dom.

Hoppas ni för övrigt mår bra och att ni har sluppit viruset. Annars kan ni ju dela med er story i kommentarerna om ni vill.
Hur känns de? Underlättade någonting under tiden? Tillhör ni riskgrupp?


Nä nu ska jag gå och bädda sängen och sedan lägga mig. Ska ju upp med tuppen med barnen, orka dagen och orka plugga. Jag har sömnsvårigheter så tar ett par timmar att somna.

Bjuder på en bild på min fina tjeja ifrån tidigare idag.

Gillar