En hel dag av stoj

Postad i: Vardag.

Godmorgon eller god senare, haha!

Idag känns de som klockan är mycket mer än vad den är.
Jag har sovit kanske 2 timmar inatt, är alltså totalt sopslut som människa känns de som så ikväll blir det en tidig kväll för mig. Min hjärna behöver de, speciellt när jag är sjuk. Jag är såkallat utbränd eller vad dom säger men jag har vägrat gå med på de faktiskt så får väl se hur de går helt enkelt. Funny.
Jag tror dessutom att jag lider utav extrem vitaminbrist i hela kroppen, det är inte omöjligt eftersom jag inte tål frukter, grönsaker, nötter, fröer osv så får jag inte i mig så mycket helt enkelt och jag är dålig på tillskott så jag tänkte ta upp med min läkare om att få kika upp de.
Jag har d-vitamin och kalcium på recept men ingenting annat och har ja skött d-vitaminen o de? Inte speciellt bra. Skulle hämtat ut nya för 4 månader sedan men de har jag inte gjort. Idag var de faktiskt verkligen tänkt när vi storhandla meeen jag glömde bort de för vi handla så mycket.. haha! Får göra de innan dagis..

Nu ska lilleman sova lite middag, jag ska vila huvudet och sedan försöka städa av lite men jag är så trött, sprängande huvudvärk som inte släppt sedan igår och min förkylning verkar inte vilja bli bättre alls.

Bjuder på en bild från när jag var typ 15 år och blond. Är osäker på vilken hårfärg jag vill ha numera. Hmm

Gillar