En hater i bloggen. Vad gör man?

Innehåller affiliate-länkar

Är det inte lite märkligt ändå att de flesta som har en växande blogg alltid stöter på haters? Människor som läser ens blogg och konstant måste göra sig synlig i några rader utav negativitet.

Varför är detta så vanligt? Varför får man alltid minst en sådan person efter sig?
Vad har bloggaren egentligen gjort för att förtjäna hatet? Vi som utsätts för detta har alltid diskuterat om avundsjukan. Absolut kan de faktiskt finnas någon som känner en och därför ogillar en. Dock hur normalt är det att hata någon som man konstant går in och läser om/tittar på? Varför skulle man göra det?

Jag har haft flera utav dessa personer efter mig på min blogg, på min instagram m.m. Jag är en sådan person som bara tittar åt ett annat håll, dom känner inte mig och vi alla vet att dessa personer kommer. Tillslut hittar dom en och när dom gör det, då blir det jobbigt ifall man bryr sig mycket om hat. Riktigt tomma ord ifrån någon som inte har bättre för sig.

Alla människor kan omöjligt älska dig, alla dessa människor kommer knappast stötta dig och alla dessa människor kommer aldrig erkänna vad dom egentligen har emot dig.

Det är du, du som person som måste avgöra vad som egentligen är värt att bry sig om.
De elaka tomma orden ifrån en främling eller kärleken från alla dom andra? Du måste fokusera på vad du vill, vem du är och vart du vill komma. Inte må dåligt och trycka ner dig själv för vad en kommentar säger.

#nouw #nouw30daychallenge

Gillar