En förklaring

Postad i: Vardag.

Jag mår inte bra just nu så därför förklarar jag hellre för er på samma sätt som jag förklarade på FB. detta är alltså min status jag bara kopierat så vet ni varför jag inte är så himla social på bloggen osv. Tackar👍🏻

Jag orkar inte svara alla i chatten men jag hamna på akuten då jag fick bröstsmärtor och fick bedövningar för magen, halsen o överallt men inget hjälpte. Dom såg att mitt blodpropps-värde var lite högt så fick blodförtunnande spruta i magen ifall de va proppar.
Fick göra skiftröntgen med kontrast i kroppen för o se ifall det var blodproppar i lungorna men det var det inte.. Dock hittade läkaren någonting annat vilket var CELLFÖRÄNDRINGAR i lungorna... Dom vet inte vad det är så jag fick göra en ny skiftröntgen där dom riktade kameran rätt.
Gjorde även ultraljud på hjärtat men dom påstår att den är bra fast min puls är på 130 när jag går och dom andras är på 75..
Idag sövdes jag ner och har precis kvicknat till. Det snurrar bara lite men iallafall så körde dom ner en kamera i halsen ner i lungorna, fyllde med vatten och sög upp det igen för att få med celler för att se om det är cancer eller en infektion.
Mitt psyke är på botten just nu. Det är fjärde gången sen mars 2015 som jag kollar cancer.
Får inte bära min egen dotter (de gör jag ändå) och får mycket mediciner + järn osv i dropp men inte mycket till hjälp då allt bara sjunker. Blodprover 2-4 gånger om dagen, nya läkare och varje dag säger dom "imorgon får du åka hem" men det blir aldrig så. Jag är fucked up jävla less och OM dom säger att de är cancer jag krigar mot så har jag redan gett upp. Om inte det dödar mig så gör något annat de på vägen..

Jag vill vara ifred. Min mamma och min dotter o juliatte är allt jag behöver just nu. Det är inte för att vara otrevlig men jag vill bara vara ifred. Jag vill inte höra telefonen plinga. Jag vill inte höra folk som säger "jag finns här, vad händer, hur mår du" när dom egentligen inte bryr sig ett piss.
Det finns fina människor runt mig, absolut... Men hälften av er är så förbannat jävla falska.
Uppskattar om jag bara kan få mina provsvar ifred.
Tack återigen för tjatet❤️

Gillar