En fågel viska i mitt öra, choo choo

Postad i: Vardag.

Idag har varit en chill dag ensam med massa städning, sen mötte Jag mamma då hon fick lite yrsel. När vi kom hem lagade jag mat vilket gjorde att hon började må lite bättre. Vi fortsatte städa, tvätta och en massa annat trevligt :)

Nu ikväll såg jag bara på Beck och chillade och då ringde Andreas och vi pratade i över 3 timmar tror jag. Det var faktiskt riktigt kul och skönt att prata med honom då han är väldigt avslappnad, snäll, omtänksam och väldigt rolig så även om vi två bara planerade på typ 5-10 minuter så blev samtalet bara några timmar längre. Känns ju mindre bra nu när han åka hemifrån till jobbet bara några minuter efter klockan 06.00. Dock hoppas jag att han inte är allt för suri på att jag förstör så han får gå trött på jobbet, förlåt hörru :/ :)

Nu imorgon eller aa idag efter jag vaknat så ska Jag röja undan så mycket saker här i lägenheten som bara är onödigt och sen ska Jag ta en sista maskin tvätt och sen får vi se hur planeringarna blir.

På tisdag ska jag och mamma på ett gemensamt möte klockan 13.00 vilket jag tror att vi kommer må väldigt bra av senare i livet. :)

Nä nu äta lite, borsta tänderna och borsta håret sedan krypa i säng och släcka lampan! :)

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer