En dag på infektion

Postad i: Vardag.

Händelserik dag. Började med att jag vaknade och hade så ont i halsen. Ringde Vårdcentralen för att säga att antibiotikan osv jag fått tidigare inte hjälpt utan jag har bara blivit sämre. Jag fick en tid 09.15 och efter 2 timmar på vårdcentralen konstaterades att dom inte kunde få bort min ”infektion” som dom inte visste vad de var. Jag blev skickad till stora sjukhuset där jag satt ungefär 5 timmar. Fick ta 4 blodprover, 1 prov i halsen, 1 slemhost-prov och två prov i näsan utöver vanlig koll på blodtryck, syresättning, stick i fingret och temp.

Det bestämdes att jag skulle göra en lungröntgen ifall de kanske va en lunginflammation som härjade.. vilket jag inte var jätte bekväm med. Röntgen alltså, eftersom jag är gravid i vecka 30 så kändes röntgen SÅ DUMT men dom övertala mig om att dosen av strålning är så låg, risker är minimala osv osv så togs några kort på röntgen. Fick dock inget svar på vad som var tokigt utan provsvaren ska komma innan torsdag så till dess ska jag härda ut och sedan se ifall jag får någon behandling på torsdag och framåt.

När jag kom hem så pilla ja i mig lite mat men däckade i soffan. Jag är så trött och har sprängande huvudvärk sedan några dagar tillbaka. Sov någon timme eller två medan pojkvännen tog tösen ut i lekparken. När dom kom in va de dags för kvällsmat för lillfia.
Efter hon hade ätit så borsta jag och hon tänderna och sen gick vi och sov båda två. Vaknade nu vid 00.30 av att jag var hungrig som tusan o de va pojkvännen med så blev lite snabb kvällsmat.

Nu ligger jag här, somnar från o till, dör av törst, hostar, har ont i huvudet, är täppt i näsan osv osv. Hoppas jag får somna om nu och sova till larmet ringer. Jag missade en hel dag utav värme så hoppas på en bra o varm morgondag.

Hoppas ni har det super fint!

(Jag letar fortfarande ny portal, denna krånglar ännu. Jag hoppas ni har överseende då det inte är mitt fel.)

Gillar