En dag i taget.

Postad i: Vardag.

Oj vad jag är tacksam för alla fina kommentarer osv jag fått. Verkligen!
Bebisen i magen mår jättebra, denna mamma mår helt okej trots att jag nu blivit extremt trött, har mycket halsbränna och blivit extremt less på bökandet denna graviditet.
Jag känner att de går skit segt verkligen och har börjat få extremt mycket smärta här och var eftersom jag är så smal. Magen liksom bara tänjs utav bebisen, vattnet m.m, inte ett enda kg är mitt som ja gått upp nu och de är ju lite störande.^^

Utöver graviditeten så är allting ganska bra. Min lillebror sover här i helgen så Léah har självklart super kul. Det bästa som finns är ju att leka kurragömma med sin ena morbror.

Hennes regler går till ungefär såhär -> min lillebror räknar i stora rummet, Léah gömmer sig, Léah ropar när hon är klar. Min lillebror går och letar men hinner gå 2 meter innan Léah hoppar fram och skriker ”HÄR ÄR JAG! Léah gömde sig där! Nu är det min tur att räkna!”
Typ så går det till. Spännande och ganska fantastiskt va fort den leken går över. Haha!

Nu ska jag fixa iordning lite kvällsmat till min lilla flicka här så hon kan borsta tänderna, byta blöja och hoppa ner i sängen. Tror att hon är jätte trött idag då hon vaknade 07 imorse och inte alls varit villig att nanna någonting under dagen vilket hon i vanliga fall behöver för att inte bli så arg och ledsen. Hon har mycket energi den här tjejen men de rinner över till ilska när hon blir trött. Det är ju svårt för henne att förklara vad som händer i en liten kropp när man är trött.

Nä nu har jag lite sammandragningar så jag ska vila lite, hoppas på att dom går över och ja, gör dom inte de så blir de väl ännu ett besök hos FL antar jag.

Gillar