En dag i det kalla.

Godmorgon! Hoppas dagen började toppen. På listan idag så ska jag förbereda maten nu strax för den ska gå hela dagen i ugnen för jag ska bjuda mamma och hennes respektive på middag så barnen får leka lite också. Léah är som extra sugen på lite skoj med mormor och Mike.

Vi blir ensamma eftersom pojken ska fara iväg med nå kompisar så då passar vi på att mysa till det lite här hemma utan honom. Det kan vara skönt de också ibland. Haha skämt o sido. Han får gärna vara här jämt men vilket tråkigt inlägg de skulle bli om man inte får skoja lite.. Haha!

Igår var vi ute och lekte otroligt mycket i snön. Nu älskar Léah pulka och Benjamin älskar att gunga så vi fick variera de lite så båda fick göra sin favorit. Benjamin vill antingen rymma till alla bilar eller gunga när han är ute. Léah vill helst bo utomhus (hon älskar naturen och djur.) Hon blir alltid sådär som Lotta på Bråkmakargatan så fort vi går in. Spelar ingen roll om de gått 30 minuter eller 6 timmar så säger hon ”MEN DUMMA MAMMA. JAG VILL VARA UTE LITE TILL!!”
En riktig naturmänniska!

Nej nu ska jag förbereda maten, frukosten gick in i alla magar här. Léah och Benjamin fick smoothies gjord på bland annat banan och mango och sen fick de även varsin macka med ost. Jag tog bara en kopp te och en macka med ost. De räckte sen med den frukosten!

Jag jobbar ju även detta år på viktUPPgång så jag tänker att ni får följa min resa kring de. Kommer väga mig sen så får ni ett inlägg! :)

Gillar