En box + rabatt

Postad i: samarbete

Godmorgon på er!
Klockan rinner iväg, vädret ser ganska skönt ut ute, magen är i lite obalans. Vaknat några gånger pga smärtor i magen, vet inte riktigt vad det är med den men kan bara hoppas att det går över.

Tanken var att jag skulle hinna fixa till kameror, rum osv och känna mig lugn med att göra en uppvisning utav samarbete med loddo i video denna månaden MEN eftersom jag stoppar så mycket värkar, sover väldigt dåligt, precis legat i lunginflammation så hoppas jag att ni förlåter mig för att de blir skrivande inlägg denna gång med. Jag har troligtvis mer ork om ett tag, kanske till nästa box som kommer. Shame on me men ni som testat mina olika moment vet att livet inprincip suga ur en ifall man inte mår bra.

Hur som helst. Månadens loddobox, en underbar sommarbox som kläcktes (öppnades) på balkongen en fin och varm kväll igår. Efter lite regn, när solen kom tillbaka så kikade jag och min pojkvän in produkterna. Såhär ser dom ut ->

Sköljmedel, inga konstigheter kanske men en ganska behaglig doft. Jag har lite problem med starka lukter och vissa lukter nu under graviditeten men denna var ganska så bra!

Zingo - light sorbet. Jag är inte speciellt förtjust i light drickor överlag men jag kommer absolut testa den och ifall man inte tycker om den så har jag turen att min pojkvän är väldigt förtjust i light produkter.

Blanc - En alkoholfri veteöl. Den lär väl vara godkänd att dricka men jag är inte speciellt jätte sugen på att göra det just nu när jag inte är frisk helt och när man bär på knodden här som är allt annat än lycklig över saker jag stoppar i mig.
Har ni provat den här? Vad kan ni säga om den?

Loka citrus - Dessa är ju väldigt törstsläckande och fräscha i smaken. Try it om ni inte har gjort de!

Honest - En kaffe som jag faktiskt är väldigt sugen på att testa. Den sägs vara dunder god. Har ni provat? Väldigt populär har man hört!

Pattex - Denna klickar man ut inne eller utomhus och den har enorm styrka. Fått den förut. Man kan inprincip hålla uppe vad som helst med den. Väldigt bra!

En diskborste för olika ändamål. Det finns väl egentligen inte mycket att säga om en diskborste men välbehövligt att ha även om diskmaskin finns i hemmet. Allt körs ju inte i maskin right?! Så denna lär användas efter våran nuvarande diskborste gått i pension.

Cheerios - Denna lilla snackis ser SÅ GOD UT. Dock var den inte fri från nötter så denna skickar jag iväg med pojkvännen min som lite småtugg till skolan eller jobb. Vilket han vill.

Klintsuglue - denna har jag fått några gånger tidigare och den är suverän på kablar. Lagade mon iPhone kabel med denna och de blev jättebra!

En liten easycover - Perfekt att dra över skålar i kylen eller burkar överlag. Dock hört att man kan diska dom och använda fler gånger, de har jag faktiskt inte provat ännu så de ska vi kika närmare på den här gången.

Jag är väldigt nöjd med loddoboxen, som vanligt. Extremt spännande att se vad den innehåller varje gång. Som en liten gosig julklapp till sig själv med både goda och välbehövliga saker. Man vet aldrig vad de är i nästa månad och de är de som är spännande.

Tillsammans med Carl så har jag en rabattkod - ma16 som ger er rabatt på er box.
Tack för ett fint samarbete ännu en gång, underbara produkter!
Gå in och kika på loddo.se #loddo #loddochallenge #loddosverige

Gillar