Dom far nu.

Postad i: Vardag.

Jag har ju som sagt många syskon. 6 bröder för att vara exakt. 2 bröder är boende i västra Götaland, 3 bröder i Värmland och 1 i Västerbotten. Ser ni att alla ställen klingar fint på ett V? Jag har faktiskt tänkt på de enda sen jag flyttade till Umeå 2010.. haha!

Dom 3 värmländska pojkarna har nu varit här nästan 5 veckor och hälsat på vår mamma men idag är deras hemfärd inräknad ihop med den 4e brodern som bor här. Dock kommer 2 killar tillbaka, han som bor här och även den yngsta utav dom tre då de är dags för han att testa på att bo i Umeå. Han har fått de beviljat utav sin far och sin mor. Jag tror faktiskt de blir jätte bra och även om de inte skulle bli de så finns ju alltid möjligheten att han kan fara hem igen efter ett tag! Men ja tror de går bra. Umeå är ju en universitetsstad så de är lättare för honom att få hjälp med sina diagnoser, skriv och räknesvårigheter och syn här än att han ska behövs fara fram och tillbaka till Stockholm även om Stockholm är väldigt fint på vissa ställen.

Nu försöker jag fixa med skolarbete, ge lillan frukost och sedan ska vi leka med bröderna innan dom far iväg! Det kommer bli alldeles super mysigt. Min dotter älskar dom verkligen. Dom är ju super kul och man vill varken sova eller göra någonting annat när dom är i närheten. Man kan ju missa SÅ MYCKET KUL.. haha!

Gillar