Dille på räkor- vikt!

Detta är ett inlägg med fokus på min viktresa.
Jag kämpar varje dag med att gå upp i vikt och jag försöker äta så mycket jag kan under dagarna vilket är ibland omöjligt. Speciellt med tanke på att jag enligt läkare verkar ha ibs men jag är tveksam till det faktiskt. Nog att magen värker och skriker, jag har illamående osv men jag tror ändå inte ibs. Jag har så dålig kost (iaf för ibs) att jag borde va svin sjuk/dålig jämt.

Hur som helst!

• frukost - yoghurt och flingor
• lunch - fryspizza från Konsum, sjukt äckligt var de faktiskt men men. Åt lite lakrits o lite chips också hos mamma haha. En juice flaska.
• middag - 3st prinskorv och två portioner med potatistärningar i senapssås. Väldigt gott faktiskt men är inget fan av korv så ville inte äta så många! + ett glas mjölk.
• kvällsmat - en macka med 2 ägg, stekt grönsaksblandning och stekta räkor i curry (får passa på innan de tar slut här haha! Åt en bit ost också men tuggade på den innan jag fota för ost är livet haha!

Det är jätte svårt faktiskt att planera hur och vad man ska äta för att äta mer än man behöver. Jätte jobbigt!
Ligger just nu på 42 kg men vill upp till 60 kg. Jag är ”lång” runt 173 cm så jag är ju underviktig såklart. Alltid varit.

Gillar