Detta är ju alltid kul!

Postad i: Vardag.

Inte tusan blev de sömn idag heller. Detta tar kål på mig sakta men säkert på något underligt vis..
Jag känner mig inte alls så jätte beroende utav min sömn, jag är lite trött och kroppen känns lite degig men samtidigt känns det som att jag har värsta super energin som någon super women eller någonting.. 😂

Legat en hel del i soffan och kikat film men där kunde jag inte somna så tänkte att jag kanske längta efter sängen, mörkret o allt de där tysta så jag la mig på sängen men klockan är 08.25 och inte fan hjälpte det.. Skumt! Har ställt min klocka på 10 men att sova typ 1 timme (om ja nu lyckas) känns även det ganska så onödigt? Får väl se, alltid lite energi iallafall! :)

När jag vaknar (om jag somnar) så tänker jag sätts mig i ett varmt bad en stund och bara chilla, efteråt blir det frukost. Idag så ska det städas och tvättas lite här hemma. Det är väl inte direkt jätte smutsigt men alltid bra med lite dammsugningen och skurande! Får ju passa på medan man ändå orkar, haha! :)

Min lärare ringer till mig på fredag, jag ska börja plugga på distans vilket känns extremt bra faktiskt! Lite sysselsättning samtidigt som bebis växer o knakar bland blöjor o nappflaskor, haha! 🍼 Det kommer nog bli super! :)
Sen eftersom jag inte fick göra mitt körkort pga att jag var gravid så ska det fixas också, hade ju inte så mycket kvar så hoppas ju inte att jag behöver börja om på skiten! Drygt isåfall!

Gillar