Det här är ju typiskt.

Postad i: Vardag.

Godmorgon! Hoppas ni sovit gott. Det har inte jag. Båda ungarna höll på inatt och jag hade svin ont i magen men kunde inte avgöra om eventuellt leah sparkat mig på magen eller om mens var påväg and guess what? Jag hade mens den 7 mars... och nu fick jag mens igen. Det har alltså inte gått en månad utan bara isch 10 dagar.. Plus jag lider utav järnbrist så det är extra trevligt att få mens TVÅ GÅNGER på en månad. Väldigt kul.

Ibland är det underbart att vara kvinna. Utöver de så tittar leah på Netflix och Benjamin tjurar för han är trött.

Idag vet jag inte vad vi ska göra. Léah är lite hostig o jag känner mig trött o hängig så antingen börjar vi bli sjuk (peppar peppar) att de inte är influensa eller Corona. Det kan ju bara vara min järnbrist!

Nu ska vi byta blöja, natta Benjamin o ge leah lite mer yoghurt! Vad gör ni idag? Tipsa mig om saker man kan göra i ”karantän”

Bjuder på bilden. Léah rita sin mormor. Haha!

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer

Annica,
Oj, vad drygt med att få mens två gånger på kort tid. Minns att jag själv tyckte det var rätt jobbigt när det väl hände, men jag har oftast haft åt andra hållet med typ 40-50 dagar mellan. Även det lite jobbigt.
annicama.com
Lexochlogan
Lexochlogan,
Mens tiden är verkligen hemsk här med, min är så oregelbunden så jag är nästan glad när den inte kommer, förutom oron att vara gravid då 😂🥰
nouw.com/lexochlogan