Det är bara uppmärksamhet!

Postad i: Patetiskt!, Åsikter, Vardag.

Okej så jag tänkte erkänna en sak för er.. Eftersom allting gått för långt och jag kan liksom inte skylla på att ja fått missfall längre.. Jag har kommit alldeles för nära datumet då jag beräknas att föda.. Allt blev för komplicerat helt enkelt..

Nä men på riktigt? Vet ni hur trött jag är på att höra att jag "blåser ut magen för uppmärksamhet" och hur jag använder mitt egna barn som någon chans att bli "känd"?
Är ni helt seriöst dumma i huvudet eller låtsas ni bara?

JAG ÄR GRAVID! Jag ÄR i vecka 33, jag SKA föda den 13 mars om jag nu inte får för tidigt eller för sent..
Varför är det så jäkla svårt att bara knipa igen er käft tills efter det datumet? I slutet utav mars, då kan ni säga att jag ljuger om nu barnet inte dykt upp. Tror absolut inte att förlossningsläkarna tillåter mig att gå från den 13 mars till slutet utav mars iallafall och gör dom de.. Då kommer min bebis va den tjockaste bebisen som existerar för från vecka 36-37 så lägger den bara på sig fett.. Den är liksom färdig utvecklad och ska bara gå upp i vikt. Jag vill liksom inte föda en unge på 5,6 eller 7 kg så det har jag inga planer på..

Varför skulle jag köpa vagn, kläder, en spjälsäng och sen "blåsa" upp min mage 24/7 för att andra människor ska se och höra mig? Hade jag velat det så hade jag väl garanterat kommit på nå bättre? Det räcker med att en brud lägger upp lite hud så tittar alla. Killar kollar för att dom ofta är desperata och dom måste även kommentera o göra sig hörda och brudar kommenterar osv för att visa sitt så kallade hat. Perfekt ifall man nu vill vara billigt trash..

Jag älskar mitt barn redan, jag myser med min mage hela tiden, jag pratar med den (dock mest när jag skäller, sorry bebis men du tar plats.) och jag tittar på den säkert 1 miljon gånger per dag. Typ varje gång den rör sig så sitter jag där o tittar på magen för att se hur huden rör sig.. Varför? Ja vet inte. Min mamma får se min mage så otroligt många gånger om dagen att hon troligtvis har mer koll på den än vad hon har koll på någonting annat.. Sad but true. Jag slänger upp min mage överallt. Ibland lägger jag t.om min mage på hennes axlar när hon sitter vid bordet. Varför? För att det är så jäkla tufft att äntligen få känna sig "stor." Jag älskar min stora, klumpiga mage. Jag hade gärna behållt den efter jag fött. Det är så himla häftigt att se sig förvandlas ifrån ett "benrangel" till en "tjockis." Visserligen är min mage för liten emot vad den ska, det är tråkigt men jag sörjer inte för jag har aldrig haft fläsk på magen och aldrig vägt mer än 44kg så jag är nöjd!

Och för att snabbt bryta av här med att hälsa en person som läser min o mammas blogg 100 gånger om dagen..
Jag är 18 år, jag fyller 19 år i maj.. Jag ska ha ett eget barn.. Jag har tagit hand om dina barn sen jag var 7-8 år för att du behövt "sova" så varför klagar du över att när jag väl är vuxen, snart mamma själv, inte borde vara barnvakt åt min 11-12 åriga lillebror i 2-3 timmar? Det är ju väldigt idiotiskt då jag tydligen dög varje gång du skulle supa, sova eller bete dig som en skitstövel.. Jag har torkat mer tårar på dina barn för att du varit ett svin än vad en en jävla missbrukare behövt sina droger.. Tack o puss på dig.

Ibland får man faktiskt vara irriterad. Kärlek till alla andra❤️
(Ja min spegel är smutsig och ja, min mamma spräckte spegeln också.)

Gillar