Denna tid.

Postad i: Vardag.

Idag har jag haft någoN fruktansvärd huvudvärk hela dagen, har det fortfarande. Alvedon hjälper inte och de gör sådär ont så de till o med gör ont när man går/rör sig. Jag tror att det kommer ifrån min rygg och nacke som är vansinnigt trasiga. Jag skulle behöva göra något med de. Pojkvännen masserar ibland men han är ju som ingen expert på det så de lindrar en liten stund men kommer snabbt tillbaka.

Jag somnade 5 min på soffan här och vaknade totalt utvilad. Min sömn är så förstörd den kan bli så är riktigt irriterad på mig själv. Hade tänkt sitta och jobba lite ikväll men det gick såklart inte med den här huvudvärken. Hoppas de går bättre imorgon/idag!

Senare när alla vaknat här hemma så ska vi faktiskt åka till killens mormor. Jag är jätte rädd för att träffa människor nu i takt med de här viruset. Jag vet inte vad de är för något så jag får inprincip ångest utav tanken. Nu får jag inte ångest utav hans mormor utan är mer rädd att man utsätter de äldre för risk. Jag är i 5 riskgrupper för Corona och är inprincip inlåst så jag är nog ganska säker men såklart man blir nojig ändå. Vad jag vet så ska vi vara ute och hålla avstånd så gott de går ändå.

Hoppas allt är bra med er även om framtiden är lite halv oklar!

Nä nu ska jag krypa ner i sängen o försöka tvinga mig att sova.

Gillar