Denna dag.

Postad i: Vardag.

Solen skiner, lunchen är uppäten, ett barn tittar på youtube och den andra har somnat gott i sin säng.
Pojkvännen jobbar fram till 17.00 och denna mamma ska ställa sig och tömma diskmaskinen och fylla en tvättmaskin med tvätt. Sedan ska bordet i köket torkas av efter lunchen och golvet ska dammsugas och skuras eftersom Benjamin lagt väldigt mycket ris och även banan på golvet och allt går som inte borstas upp.

Vi skulle egentligen iväg och plocka hallon m.m med mamma idag men planeringen sprack lite så Benjamin fick lägga sig och sova i sängen istället för vagnen och vi ska väl försöka att gå ut och leka i sandlådan sen. Benjamin fick väldigt mycket sandleksaker när han fyllde år så självklart måste vi prova leka lite. Nackdelen är att jag försöker hitta relativt bra sandlådor. Vi har väldigt många vid oss men det stinker extremt mycket KATTBAJS eftersom folk släpper ut sina katter (inget brott i de..) men dom bajsar ÖVERALLT vilket inte är jätte trevligt när man sitter o gräver o de stinker + att barna liksom får de i händerna. Svårt som tusan att finna bra sandlådor utan detta problem! Man skulle bo i hus, bygga sin egen sandlåda och ha någonting att sätta över när man inte är där och leker..

I övrigt jobbar jag imorgon men jag är ledig tisdag och onsdag för att för att onsdag ska jag få dropp på VC eftersom jag saknar lite järn i kroppen. Börjar bli extremt trött nu. Svårt att hålla mig vaken på dagarna, undviker mjölkprodukter och äter MYCKET rent kött och broccoli. Järnvärdet låg på 127 sist vilket är ”bra” jag brukar ligga på 145 när jag mår bra så tappat en del men sen är mina depåer på under 13. 15 är Ok men lågt så jag klättrar ner. Dessutom skickade läkaren ett brev igår om att dom tror att min sköldkörtel ska slå bakut och göra så jag 1. Blir trött. 2. Får förstoppning. 3. GÅR UPP I VIKT.
Jag vill ju verkligen gå upp i vikt eftersom jag är underviktig men nu säger dom att jag isåfall måste ringa Vc, ta nya prover och sedan stoppa viktuppgången? Liksom... jag vill inget hellre inprincip än o gå upp i vikt. Typ 25-30 kg men vi får väl se haha!

Gillar