De ska ut, deep rättegång

Postad i: Vardag.

Snart är det dags, snart är det äntligen dags att avsluta en utav mina jobbigaste stunder. Rättegången. Självklart har jag mått dåligt detta året och efter sommaren fram till nu har jag sakta och sakta bara rasat totalt utan att märka det själv hur illa det blev/blivit. Nu börjar det faktiskt vända lite känns de som!
Det kommer absolut rasa några dagar innan igen och sen lugna sig efteråt igen! Självklart liksom, jag har inte förväntat mig någonting annat faktiskt.

Snart är det också dags för Léahs födelsedag, hon fyller ju år nu den 16de. Lite synd sådär att jag och killen bryti upp för hon tycker ju om honom men han kommer ju inte liksom. Hon springer och ropar efter honom och letar överallt menmen.. Hon är ju inte medveten om varför han inte kommer tillbaka mer och än är hon såpass liten att det kanske går ”fort” för henne innan hon ”glömmer” eller accepterar.

Hur har ni det annars idag? Jag har lite små huvudvärk, är trött o massa sånt där. Har packat alla saker jag hittar som är mitt ex och ska göra mig av med de typ imorgon eller sådär hade ja tänkt. Det återstår att se vad jag orkar.
Annars har jag bokat resa och pratat lite med en polare. Var ganska behövligt faktiskt för att lätta på de mesta. Dock sagt upp bekantskapen med en hel del också, som tror på skitsnack. Fattar inte varför sånt måste spridas.. så onödigt och omoget!

Gillar