De ja tampas med. Jag orkar inte mer nu.

Postad i: Deep shit, Patetiskt!

Varje dag skriver hur många som helst till mig, hotar, är sura, är arga, är allmänt tjatiga osv om inlägg på bloggen, videos till youtube, tv program osv och det räcker inte med att säga ”Jag försöker så gott jag kan!” Så jag tänkte försöka nämna saker som rullar 24/7 i mitt huvud som gör att jag kanske inte orkar fixa med youtube, blogg, snapchat osv 24/7.

- Jag pluggar. Jag ligger efter pga krångel i dataskiten på distans läsningen och ska vara klar o godkänd i april. Detta tar lång tid för jag SUGER på matte.

- Jag jobbar både dagar och nätter på café/restaurang/bar och de sista har jag jobbat nästintill varje dag.

- Det är snart julafton och min pojkvän och min mamma fyller år så julklappar o paket ska köpas till mitt barn, brorsbarnen, familjen (har 6 syskon, pappa,mamma, bonusfader), vänner, svärmor o hennes man, min bonuspojk, min pojkväns bror m.m

- Min dotter kräver MYCKET tid utav mig då hon är med mig 24/7 förutom när jag jobbar. Då är hon på dagis eller tack o lov med mormor o hennes man.

- Min dotter fyller 2 år om 2 månader, saker ska fixas.

- Jag har funderat på att döpa min dotter men har inte tiden.

- jag har funderat på att börja med mitt körkort igen. Sist var jag gravid och då fick jag inte pga säkerhetsskäl efter månad 6.

- Min pojkvän behöver sin uppmärksamhet.

- mina vänner behöver sin uppmärksamhet.

- Jag har snart rättegång (februari.) 2a rättegången på 3 år och denna går balderbanor konstant i mitt huvud oavsett vad jag gör eller tänker.

- Jag mår konstant dåligt, har jävligt jobbigt psykiskt efter allt jag utsatts för sedan barnsben med bonuspappor, pojkvänner m.m och jag har testat kurator, psykolog, antidepressiva osv men de hjälper inte. Nu skriver jag av mig och de lättar ibland men vill inte att någon gör intrång där jag skriver för det är MITT PRIVATA liksom.

- Jag medicinerar mot RA och lungorna. De har varit cellgifter och alla möjliga mediciner.

- Senaste tiden råkat ut för att göra både abort och fått missfall. De va mina bebisar liksom.

- Jag försöker tillsammans med en vän bygga klart en serie till tvn som jag själv kommit på osv. Jag bad henne om hjälp för jag har allt för mycket att stå i själv i detta kaos.

- Säljer skönhetsprodukter m.m

- redigerar och spelar in videos.


Detta är lite vad jag fightas med just nu och jag vet att jag har jävligt mycket.
Mitt i allt detta försöker jag duga, duga för mig själv och alla andra men ingen uppskattar vad jag gör oavsett hur jäkla hårt jag jobbar och sliter trots att min RA är i världens skit skov så kroppen är seg och värker konstant och humöret svajar mer än Tarzan. Jag känner inte igen mig själv längre, ja har tappat mig själv på vägen och har väldigt höga krav på mig själv för att göra alla läsare, tittare, min pojkvän, familjen, min dotter och mina vänner nöjda och glada men får tillbaka att ja är en jävla skitstövel som helt enkelt inte gör någonting. Eller att alla mina vänner drog sin fucking äckliga kos så fort jag skaffade pojkvän. Det är irriterande men jag förstår vilka dåliga vänner dom egentligen var nu..

Jag har tappat mitt humör, min glädje och jag är helt enkelt sopslut. Jag börjar känna mer o mer att jag ogillar mänskligheten och jag vill inte hamna där för att folk konstant ska trycka på att jag är värdelös, jag gör ingenting och inget duger.

Jag ber er nu.. alla oavsett familj, vänner, följare osv.. tagga ner, ha överseende för annars kommer jag bli en totalt avstängd bitch helt enkelt. Just nu känner jag att jag kommer lägga ner Facebook, snapchat, blogg, youtube, instagram och stänga allt där folk får tag i mig om detta inte avtar. Då ryker allt och alla. Jag är så trött på klagandet helt ärligt.

Tack på förhand.

Gillar