De går inte, tack fina ni.

Postad i: Vardag.

Ja vet att ni länge både bett o tjatat om videos. Jag fick frågan sist igår om att jag kunde försöka trots att jag är förkyld. Det är jätte kul att ni visar att ni både bryr er och samtidigt visar vad ni vill med bloggen men helt ärligt.. Min hals och min näsa är så jäkla förstörda. Jag kan inte prata ordentligt, jag har ont, jag snorar nå otroligt och det är slem i hela halsen så det går tyvärr inte just nu. Jag hör typ inte ens själv vad jag säger.

Jag dricker brus alvedon, vatten, nyponsoppa och te både med och utan honung. Jag vilar mycket, jag tar varma duschar och jag försöker verkligen bli frisk.
Jag satt igår och planerade på en video men det gick inte. Pratade med min babe igår och det var knappt så de gick. Var tvungen att ta i när jag prata för att inte orden skulle slamra så ni kan ju tänka er hur en slem/varig hals kan kännas egentligen. Både hostar slem och var.. Aldrig varit med om det tidigare och jag kan säga såhär.. Som de känns att de river i halsen bara för att man nu är så jäkla förstörd i halsen.. Det är inte till att rekommendera!

tänkte jag skulle vila lite igen.
Vill också säga tack för era fina meddelanden på instagram, hotmailen och Facebook. Ni betyder guld ❤️

Hotmail - mikkizlilja@hotmail.com
Instagram - mikkizliljaa
#bloggmail #nouw #instagram

Gillar