De blir aldrig lättare. Vila i frid.

Postad i: Vardag., Deep shit

Idag har det gått 3 år, 3 år sedan sista meddelandet ifrån dig kom.. Jag minns våra samtal, våra pizza stunder, när vi drack på balkongen, hur du röka dina cigarretter, hur du sjöng låten för mig. Låten som fortfarande är så jäkla jobbig att höra. När du höll min hand, sa att du älska mig och sjöng låten.. Även om de aldrig blev något mellan oss så var vi bästa vänner. Du fanns alltid där för mig, jag fanns alltid där för dig.

Jag saknar dina samtal, dina sms och alla stunder vi satt där och skratta hejdlöst åt ingenting...
kommer du ihåg när vi åkte cross genom staden med poliserna bakom? Jag trodde ärligt dom skulle ta oss men när vi stannade å låg på gräset och skratta sönder innan vi hade gräskrig tills ja höll på att dö utav allergi.. vissa dagar är jobbigare än andra, idag är en sådan dag!

Det finns så mycket som hänt som jag inte längre kan dela med mig utav och jag är en dåre som fortfarande skriver till dig fast jag vet att du är långt härifrån. En dag kommer vi ses igen, en dag kommer jag kunna se ditt leende igen. Jag tror egentligen inte på sånt där men jag vill så gärna tro.. jag kommer ihåg när jag var gravid och hörde att du hade dött.. jag bröt ihop. Jag har nog aldrig gråtit så mycket i mitt liv...

Vi pratade länge som tusan. Extremt länge bara några dagar innan om tidavad, ditt barn, din syster. Hur stolt du var över henne.
Jag saknar ditt konstiga klagande på saker.. De är bara så jobbigt ibland.

Jag älskar dig för alltid min bästa vän <3

Gillar