Dålig dag

Postad i: Vardag.

En riktig, riktig skit dag verkligen. Visst gick arbetsintervjun bra men kroppen har så ont, känner mig slut, ont i halsen och världens huvudvärk ifrån hell liksom.. inget trevligt. Vill bara sova, sova & sova. Är verkligen inte på vidare glädje humör. Usch o fy..

Hur som helst ligger jag och Leah i soffan, kollar på pockoyo och försöker ta några lugna andetag då hon inte vilat efter dagis så blir hon väldigt frustrerad. Hon är i väldig behov utav rutiner, hon rasar annars men idag vägrade hon vila efter dagis och de är inte vanliga för henne så då är hon lite grinig och trött.

Har precis ätit kycklinggryta som grabben min slängt ihop, riktigt gott men man är ju inte jätte hungrig eller sådär när man inte mår bra tyvärr. Får hoppas jag orkar nå mackor eller sådär senare.

Imorgon är tanken att jag ska iväg på ett möte, kommer dock inte ihåg vilken tid. Han ringde under vår magsjuka så jag hade inte huvudet med mig såpass att jag minns tiden. Rätt säker dock att de va runt 13.30-14.00 men kan vara fel såklart. Får försöka ringa honom imorgonbitti igen o dubbelkika.

Nu ska vi vila lite smått innan dusch och sängen.

Gillar