Dags för jobb.

Postad i: Vardag.

Godmorgon!

Idag är det mot jobb som gäller så hade ställt klockan på 05.00 men vaknade LÅNGT innan de. Blir så less. Försökte somna om o tillslut såg ja att klockan var 04.34 så då strunta jag i att försöka somna och valde istället att kliva upp, trött och frusen såklart..

Nu sitter jag vid köksbordet, har gjort ett frukost té, svart té. Minns faktiskt inte namnet men märket är Lipton. Jag har också gjort en baguette med skinka, ost och gurka. Bra morgon och lugn morgon faktiskt även om jag gärna hade sovit några timmar till. Somna inte före 1 och vaknade innan 04.00 så jag lär troligen hoppas på att jag får vila någon timme när jag kommer hem. HADE SÅ BEHÖVT DE.

I övrigt så tänkte jag nämna en annan grej som eventuellt händer i veckan. Kan inte säga så mycket ännu men jag tror iallafall att de blir utav. Jag ska troligen träffa en annan bloggare, hon har en super fin blogg faktiskt. Vi tänkte typ ha som en lek dejt, mina barn och hennes barn. Jag tror att de kan bli super mysigt, våra barn verkar känna varandra, iallafall känner min dotter till hennes dotter. Min lilla dam är lite äldre så man vet inte.

Nu måste jag försöka klä på mig, sätta upp håret, förbereda mig och min trötthet för ännu en dag.

Gillar