Dagens tips!

Jag vet att tips uppskattas väldigt mycket här på bloggen och jag tänkte ge ett tips som jag inte normaltsett skulle ge men i dessa tider kan allting hända eller vad säger man? haha..
Jag vet inte hur oroliga ni är över corona eller andra sjukdomar, det känns som att om några år kommer alla som överlevt sitta och tänka att det här inprincip var skitsamma MEN det är det faktiskt inte. Vi måste ta hand om varandra och om andra även om vi inte känner dom. Många tänker på sina anhöriga men inte på andras vilket gör att respekten ibland är ganska låg och man lever livet som vanligt oavsett om man inte är helt kry eller om man är frisk men tror att man är odödlig. Visserligen skönt att slippa ångest men man bör ändå vara försiktig.

Detta tipset riktar jag självklart åt alla men speciellt till de som är oroliga för att bli smittade men också de personer som har symptom. När man är sjuk, har allergier eller andra problem så kan man behöva köpa nässpray, allergimediciner, salvor, vitaminer, alvedon eller annat. Då kan det ju såklart vara bra att kunna göra det hemifrån!
Apotek på nätet är enligt mig super bra och dessa har extremt bra leveranstid, bra betalningsmetod och mycket produkter och tips. Jag är toknöjd med dessa! Klicka här.

För övrigt hoppas jag att ni klarar er underbart bra ifrån detta elände och andra sjukdomar. Tillsammans kan vi vinna detta Jag tror att dom kämpar för att alla ska smittas, då kommer detta lugna ner sig men det är självklart inte roligt för oss i riskgrupp men vi måste nu försöka ta hand om oss själva. Vi måste fixa det här! Vi kommer fixa det här!


Gillar