Dagen till ära

Fortfarande sjuk här hemma. Visserligen fick ja förkylningssymptom i veckan men Aa for på vc idag för att kolla upp mina konstiga utslag jag fått och plus att jag har en enorm smärta i ena sidan utav magen, nu kunde dom inte trolla med magen iaf utan sa ”blir de inte bättre, hör av dig” vilket dom sagt nu i 1 års tid även om de här va en smärta så jag trodde blindtarmen for (dock fel sida av magen smärtan sitter på menmen... OCH JA ni kan vara lugna. Pga mina förkylningssymptom så ringde jag 1177 så dom kunde ringa och boka ett isoleringsrum + förbereda läkaren på att vara fullklädd ifall att. Nu har jag ju bara problem med att näsan rinner men ifall att.. Dessutom har jag haft mina utslag länge men de lyssnar dom inte på så länge utslag är ett symptom på Corona och dessutom är MAGNESVÄR också symptom men jag har ju bara smärta och de här är nog ingen sådan form av smärta/besvär. Dom har tidigare misstänkt IBS men inte sagt mer än så. Dom valde att Corona testa mig även om hon sa att de inte är troligt att jag har Corona men för säkerhetsskull. Dom ringer i helgen om jag är positiv, hör dom inte av sig till på måndag så kan jag ringa dom MEN då är jag garanterat negativ vilket jag tror att jag är. Men men dom ville kolla o dom bestämmer.

Vi tog tillfället i akt idag o byggde playdoh men leahs lera hade blivit torr en del av de så jag slängde ihop en trolldeg också. Hade dock ingen färg hemma men vit gick bra! Vi hade kul. Vi gjorde Olof, olofs pappa, spagetti och köttbullar, snölykta, is-enhörning Osv. Jag slängde också ihop en (riktig såklart) spagetti och köttfärssås till middag.

Ikväll borde jag plugga men orken är slut så jag ska bara ligga och vila nu ikväll så får jag plugga mycket imorgon istället. Det kommer jag ångra då men är man sjuk så är man!

Gillar