Dag 1 på jobbet.

Postad i: Vardag.

Jag bloggade ju typ inte igår men jag har inte så långa raster. Jag har bara 1 rast och då hinner jag knappt dricka upp kaffet, den är väldigt kort men jag trivs super bra!

Jag jobbade ju första dagen igår 10-17.30. Skulle egentligen jobba till 16.00 bara men fick jobba över och det var väl helt okej för mig. Jag var väldigt trött och slut i kroppen bara. Jag hade knappt sovit natten innan och inte van att springa i kassa, servera, laga mat och baka osv hela dagarna. Japp, jag jobbar alltså på resturang, café och bar!
Så man gör allt mellan att stå i kassan, servera, torka bord, skura golv, diska (i maskin), laga mat, baka m.m. Det kom några hundra människor igår o ja vart helt chockad. Jag trodde knappt de här stället gick runt först för jag ha typ bara sett 3 personer där på en gång tidigare men o shit va folk! Nästa pass blir på lördag, alltså imorgon. Då jobbar jag natt.

Jag är helt slut idag, min JIA gjorde sig väldigt påmind om att den existerar och när jag vakna så hade jag fått ett väldigt viktigt sms som jag fick fixa med.
Nu ska jag dock bara ligga här i soffan och vila en stund innan jag går och fixar med resterande i rummet typ.

Gillar