Cellgifter och svar om **

Postad i: Vardag.


Hur är läget? Jag fick min sista cellgiftsbehandling (förhoppningsvis) idag och jag är relativt nöjd med dagen. Jag var 3 timmar försenad, min behandling var kvar när dom hade släckt ner och låst halva sjukhuset (just den sidan jag var på) och jag höll på att gå vilse i korridorerna men annars gick det faktiskt bra! Jag har kontrollprover den 24/7 och ett återbesök igen den 1 augusti så håller tummarna på att allt ska gå bra. Jag vill verkligen inte ha mer cellgifter.. det är starka saker, man mår både som mögel och hur awesome som helst. Så knepigt verkligen.. fattar inte hur.. ^^

Utöver det så är det många som undrat vem de är jag är intresserad utav och hur det går och ifall jag kan spoila vem det är och allt sånt där.. Jag känner dock inte att jag behöver dra upp vem det är, det är ju som sagt ingenting emellan oss egentligen. Vi har inte gjort mer än o kramas hej o hejdå liksom vilket man inprincip kan göra med vem som helst. Han är medveten om att jag är intresserad så det är inte därför jag "döljer det" men jag vet hur en del läsare kan bli helt crazy, kontakta den, kolla upp den, stalka sönder osv och helt ärligt så är det lite läskigt. Nog för ja blir glad att ni gör nå psyko koller för att se att killen är bra o sådär men jag vill faktiskt lära känna honom själv. Oavsett om ja i framtiden får en chans där eller om vi bara förblir vänner liksom så vill jag ändå ha chansen att själv få ta reda på hur han är åtminstone 80-85 % utav hans personlighet, ja vet inte hur mycket han vill kasta fram heller men u get the point. Vet också vilka otrevliga kommentarer/anonyma saker på ask jag kommer få som typ "men du har valt själv förut och titta hur det gick."

Jag vet.. jag är dålig på att se bra och dåliga människor men jag har också varit osäker på dom även fast jag velat tro de bästa om dom. Blind o kär, absolut men jag ser ändå när någon gör fel. Problemet är väl att jag inte riktigt kan hantera det ensam alla gånger.. hur dom helst uppskattar jag om ni bara låter det vara. Vi kan kalla honom B bara så vet ni ifall de är han jag snackar om någon gång. Och hur det går? Det går ungefär som kladdkaka och muffins. Det är två goa saker men inte ofta dom ställs upp tillsammans. Haha wtf va de där ens? Vi ses alltså men inte speciellt ofta och inte själva. Gash.. ja borde gå och sova och istället för att radera de jag precis skrev så fortsätter ja skriva för det är jävligt jobbigt att radera. Oavsett vad så äre något som ja inte riktigt förstår själv som pågår. Hoppas det svaret duger.

Jag ska strax gå och bada! Ikväll blir det film antar jag och sen bara sova. Har inte speciellt mycket planerat så det kanske är lika bra? Jadå.

Gillar