Böcker med rolig titel.

Kan vi inte bestämma här och nu att vi börjar morgonen med lite humor? En del tycker väl självklart att de är olämpligt men har ni tänkt på barnböcker. Léah fick en bok förra julen som var väldigt såhär ”Mamma har inte lekt med mig på många år, det var längesedan jag fick tid med henne för hon ska bara göra det pappa vill... Nu rymmer jag och mamma för att leka indianer och hon säger att det är första gången på många år som hon känner sig fri. När vi kommer tillbaka efter några timmar står farfar med en kniv och gaffel, pappa står med den ostekta kotletten och frågar varför mamma inte står i köket för dom är så himla hungriga.”
Denna reagerade jag på både lite ledsamt men också skrattade jag. Så typisk bok för att säga att kvinnor är i köket och killar klarar sig inte utan dom men också att sonen inte får leka med någon för pappan ville ju inte heller, han skulle ju ligga där på sin solstol och vila.

Nu har jag hittat massa bokomslag som går att misstolkas såklart för skojsskull! Har aldrig läst dom men de känns som att de skulle vara kul ändå! HAHA!

Har ni sett några roliga böcker eller liknande?

Gillar