Böcker med rolig titel.

Kan vi inte bestämma här och nu att vi börjar morgonen med lite humor? En del tycker väl självklart att de är olämpligt men har ni tänkt på barnböcker. Léah fick en bok förra julen som var väldigt såhär ”Mamma har inte lekt med mig på många år, det var längesedan jag fick tid med henne för hon ska bara göra det pappa vill... Nu rymmer jag och mamma för att leka indianer och hon säger att det är första gången på många år som hon känner sig fri. När vi kommer tillbaka efter några timmar står farfar med en kniv och gaffel, pappa står med den ostekta kotletten och frågar varför mamma inte står i köket för dom är så himla hungriga.”
Denna reagerade jag på både lite ledsamt men också skrattade jag. Så typisk bok för att säga att kvinnor är i köket och killar klarar sig inte utan dom men också att sonen inte får leka med någon för pappan ville ju inte heller, han skulle ju ligga där på sin solstol och vila.

Nu har jag hittat massa bokomslag som går att misstolkas såklart för skojsskull! Har aldrig läst dom men de känns som att de skulle vara kul ändå! HAHA!

Har ni sett några roliga böcker eller liknande?

Gillar

Kommentarer

seagullcrying
seagullcrying,

Vill typ ha alla böckerna haha

nouw.com/seagullcrying
mcsoderholtz
mcsoderholtz,

Hahah alltså jag dööör🤣 ibland undrar man hur det känns för dom som kom på namnen i efterhand när de inser vad det står 🤣🤣

nouw.com/mcsoderholtz
paamcakees
paamcakees,

Hahah lite humor på morgonkvisten skadar ju aldrig 😂

nouw.com/paamcakees
Ingajohansson
Ingajohansson,
LadyInaa
LadyInaa,

Jag har fått ärva några böcker från pappas barndom från 60- och 70-talet. Titlar och ämnen är helt och hållet oacceptabla i modern standard.
I en ABC-bok beskrivs bokstaven "N" som det rasistiska ordet "N*ger"... kul med retro och vintage, men jeeeezuz säger jag bara...(!)

nouw.com/ladyinaa
Blondina
Blondina,

Hahahah jag dog jag o min sjuka humor 🤣🤣

nouw.com/blondina