Bloggat från min mobil

Postad i: Vardag.

Godmorgon sötnosar!
Dottern kom krypandes upp i sängen imorses, typ runt 05.30 och precis lagom till vi bäddat ner henne och kastat armarna runt varandra i en mysig kram så vaknade sonen och ville äta frukost. Tur så skulle sambon upp samma veva för jobb så han tog första matningen, de hjälpte inte mig att somna om såklart men de hjälpte då kroppen när de är kallt ute verkligen inte vill röra sig. Smärta i varje millimeter utav kroppen, fingrar som stelnat fast och armar o ben som knappt vill böjas. När dottern somnade om så tog jag en sån där mysig halv morgongympa för att starta igång kroppen lite. Det är nästintill omöjligt numera då min kropp konstant skriker ONT, SVAG!

Jag har hamnat i ett form utav skov som gjort att jag inprincip tappat all styrka och har ont ÖVERALLT 24 timmar om dygnet. Detta medför att jag måste ta i för att röra mig och jag anstränger mig sjukt mycket varje dag vilket jag liksom ändå gör med båda barnen. Det blir OTROLIG trötthet utav de och spiralen till vardag börjar bli så påfrestande. Jag orkar som ingenting och jag börjar också känna att jag inte vill någonting heller för den delen.

Jag har varit förbi reumatologen och bett om att min läkare ska klämma in mig, han är väldigt populär och har extremt mycket folk som går hos honom så självklart hade han ej en ledig tid förrän mitten på december eller om de kanske va i slutet på december. Hur som haver så skulle dom försöka att åtminstone klämma in en telefontid.
Jag måste få börja träna igen och börja med mina mediciner på nytt. Grejen är att kronisk smärta orsakar depressioner och stress i kroppen. Vilket jag redan lider utav tillfälligt. Aja..

Förutom det så rullar vardagen på i sina vanliga mönster. De är blöjbyten, torka på toan, städa, mata barn, plugg, tvätt och huvudvärk utav trötthet. Vi har skoj också såklart. Pga tröttheten känns dock dagarna som flera veckor ibland medan vissa dagar känns de som vi har på tok för lite tid för oss alla.

Hoppas ni har en super fin dag!
Idag ska vi se om nissen här hemma har lämnat nå brev och någon present till leah. Benjamin blir tyvärr utan småpaket ett år fram.

Vad gör eran Nisse hemma i december? Min lämnar brev, gör bus och lämnar paket hela december.

Gillar