Bloggare jag hatar.

Nu tror ni säkert att jag ska skriva någon specifik bloggare som verkligen går mig på nerverna men det ska jag inte. Jag har bloggat i många år och jag har alltid varit den ärliga bloggaren. Jag står för mina ord. Ibland kanske folk säkert kan tolka mina saker fel men jag är inte mer än människa och jag kan förklara hur jag menar ifall fallet är så.

Någonting som är extremt störande är bloggare som konstant trycker ner andra människor. Vad försöker du egentligen vinna läsare på? Att visa världen att du är riktigt dömande och ”märkvärdig” gör dig inte direkt till en intressantare människa. Självklart skapar du rubriker men som en hemsk person.

Bloggare som konstant kör med jag är så mycket bättre, snyggare och high level än du! Liksom vad tror du att du gör? Du bloggar! Du är inte precis kandidat till forskningscentrum eller liknande. Som sagt lär du inte vinna något på att vara otrevlig not andra bloggare!

Varför tar man inlägg utav andra, gör dom till sina egna och dessutom skriver elaka saker om personer som kanske har svårigheter? ”Nej men dina svårigheter matchar inte i min wannabe hollywood värld så göm dig för satan!”


På riktigt bara sluta vara elaka jävlar på nätet. Ni är ingen förebild för någon och er blogg kanske får högre statistik för stunden men INGEN vill fortsätta läsa en blogg hos någon som konstant klankar på andras svårigheter och utseende.
Tänk er för. Mobbning m.m är inte okej bara för att inlägget inte har något namn.

Gillar