Bloggare hatar varandra.

Postad i: Vardag.

Visst är det fantastiskt att ni hatar mig? Visst är det fantastiskt att ni pratar skit om mig? Visst är det underbart att ni känner sådan frustration över min blogg, min youtube, min instagram att ni måste kommentera, maila och vara helt underbara när ni berättar ert hat.

Det är inte för att ni känner mig, inte för att ni vet vart mina åsikter står någonstans utan för att ni hittat mig på nätet och går all in på att jag är en hemsk person.

Detta inlägget är för er oavsett vart ni kommer ifrån. Det är norskan, svenskar, danskar och finskar som än så länge visat era åsikter.

Jag är 100% öppen för detta. Åsikter är absolut fria, man får tycka vad man vill och känna vad man vill men om ni sitter bakom en skärm på andra sidan Sverige och ba ser mig dingla på en hemsida någonstans så kan man få fundera på hur det egentligen står till faktiskt.

Min blogg är på en ganska fin plats i Västerbotten om man kollar topplistan men jag har också kämpat för att komma dit, precis så kan du/ni göra. Jag fattar inte varför bloggare bär så stort hat emot varandra när vi ändå delar på nätet hela världen. Du är inte ensam, jag är inte ensam, vi är alla här. Alla följer vad som intresserar dom, Ellerhur?

Låt hatet komma, låt hatet försvinna, låt hatet vara!

Gillar