Bloggare är dom värsta.

Postad i: Patetiskt!, Åsikter

Hej på er!
Idag tänkte jag dra upp ett ganska viktigt ämne då min fina och en utav mina bättre vänner råkat ut för.
Hon blir uthängd 24/7 och falska anklagelser, påhopp osv. Det är så himla svinigt och det går till en sådan gräns att det sedan blir olagligt men ägarna på dessa bloggar tar bort sina inlägg och alla vi bloggare vet att saker man skriver ska man stå för och att ta bort inlägg, bloggar osv gör att läsarna försvinner. U welcome!

Att vara bloggare anses vara lättast i världen att ligga på ranklistan. "Man skriver ju bara, man lägger ju bara upp bilder, man kommenterar lite här o där och sen är det skitsamna." Ellerhur? Visst är det någonting vi alla fått höra?
Dock är det inte allt så enkelt. Vi blir påhoppade as mycket då en del utav oss tjänar pengar, vi får liksom lön för vad vi gör och folk som är arbetslösa cant take that shit. "Come down to earth." Liksom.. jag är ingen person som bryr mig om sånt. Jag tjänar mina pengar, ni tjänar era. Jag älskar mina läsare, följare och jag älskar att blogga, vlogga osv. I don't care vad folk tycker och jag bryr mig inte om pengar. Vi har ju roligt Ellerhur? Har faktiskt stängt av funktionen på youtube, eller pausat den som man kan säga så tjänar inga para där. Vet ni varför? Jag visar en poäng för en vän faktiskt. De kan vi ta lite senare! :)

Hur som helst.. vet ni vilka typer utav människor som är värst mot oss bloggare? Det är BLOGGARNA!
En del är så kära i drama, så kär i skitsnack, så kär i den äckliga statistiken att dom skapar nå typ utav kissie-paow-Kenza-fooki-drama som fanns för många år sedan. "Asså kolla den bruden, asså ja svär hon mena mig med den bilden. Asså gud jag måste berätta för mina true followers vilken fucking fitta hon är. Hon snor allt av mig. Kommentera hur arga ni blir asså. Puss puss darlings!!!"

NI ÄR TRÖTTSAMMA BLOGGARE. Vi vill inte ha er på nätet. Vi vill inte ha er som hänger ut oss andra för att ni hittar på historier som om ni vore från west side i USA. Ni är omogna, handväsk-älskade brudar med endast DRAMA skrivet i ansiktet.
Blir inte ni själva less "jag är för gammal för drama, hon är blabla gammal så hon om någon borde vara för gammal för drama!" Hur många gånger har inte läsare och bloggare hört och sett denna förbannade mening och ändå kommer nya inlägg om hur värdelösa bloggare är? Vad folk gjort osv? Riktiga skitsnackare är vad ni är. Jag har tusentals åsikter och jag står för dom. Ni är nog nr 1 utav de människor jag inte vill se på internet.

Sluta häng ut bloggare för era dåliga påhitt. Väx upp, skaffa ett liv och klarar ni inte av att hålla oss bloggare på samma kant så sluta med ert bloggande.
Vi är 1. Kom ihåg det.

Gillar