Blire något idag eller

Postad i: Vardag.

Godmorgon!
Jag är vaken, vaken med tuppen. Har vaknat ungefär varannan timme inatt. Precis när jag somnade igår kväll så kom en läkare o väckte mig för att presentera sig och fråga hur magen kändes. Hon gjorde ctg och gav mig en varm rispåse. Den rispåsen räddade väl ungefär min natt. Låg typ på sidan med rispåsen pressad mot magen, kändes som jag fick feber men de va det helt klart värt! :)

Nu ligger jag här i sängen och funderar på om min kropp pallar en tripp till toaletten och sen ifall den klarar en bit till dagrummet så jag kan hämta den där frukost skiten innan läkarna klagar. Vet inte hur många gånger jag får höra "oj vilken liten bebis mage du har, äter du?"

Ja men troligtvis äter jag. Hur kan min bebis annars må så himla bra och vara mer utvecklad än va den borde om nu inte jag hade ätit osv som jag ska? Nobody knows.

Får väl se om dagen bjuder på en bebis eller om dagen bara bjuder på en väldigt, väldigt tråkig undersökning vaginalt igen. Ska ju självklart göra ctg osv också men dessa.. Vaginala ultraljud som dom säger påverkar livmodern ska vi inte alls glömma... Blä, usch o fy.

Gillar