Bli sponsrad och beställning

Godmorgon!
Jag hoppas ni sovit fantastiskt inatt. Jag kan ju tala om för er att jag verkligen inte gjort det och att jag faktiskt legat och snurrat runt hela natten. Jag har tagit ledigt hela veckan åt barnen Pga den höga smittspridning som är just nu så försöker jag underlätta för fröknarna. Dom är hemskt glada och tacksamma kan jag lova!
Dock valde sonen som i vanliga fall gärna sover vidare till 9 åtminstone att gå upp nu innan 07 för att han vaknade utav M’s larm. Kändes ytterst onödigt just idag när jag inte kunnat sova o har nå migrän påväg men vi är vakna, lite te har jag gjort och försöker vakna till ordentligt.

Förövrigt skulle jag behöva bli sponsrad utav nå te företag. Dricker säkert 5 koppar om dagen och gjort i 6 månader nu. Jag har ju astma och är inne i en period där min astma är urjävlig, hostar hela tiden men upplever ändå att te underlättar lite på morgonen iallafall när man är helt hostig och slutkörd i luftrören haha.

Idag börjar jag träna med PT och jag ska dessutom lägga en beställning på lite nyttiga snacks och några bars mellanmål som jag själv dessutom säljer så smidigare så sätt för mig haha. Men super goda är dom verkligen. Både chipsen som är nyttiga men också barsen. Mums!

Gillar