Blev ingen utelek igår

Postad i: Vardag.

Igår pratade jag om att jag försökte få med mina finisar ut och leka men eftersom de regna blev de inte så och kommunen gick ut med varningar om att vi skulle hålla oss inne och de vill ja lova... de behövde vi! Träd har fallit, grannens grill flög iväg, andra grannens cyklar flög iväg, på vissa områden är bilarna täckt med vatten upp till fönstren. Som tur var klara vi oss relativt men vädret finns kvar i luften, de känner man!
Idag ska jag hämta barnen 14.00 då jag bara varit hos läkare och STUDERAT så ingen kan säga att jag bara går hemma för idag har jag pluggat vilket är giltigt. Jag pluggar de dagar jag inte jobbar! MEN I DECEMBER ÄR JAG FÖRDIG UTBILDAD! Wiho!

Annars idag tänkte jag att vi ska stanna förbi mammas lekpark en stund och leka med barnen och mamma en liten stund innan vi far hem. Jag tror att barnen skulle tycka om det innan vi far hem, kommer på någon middag och sen lagar den. Idag försov vi oss så jag hann inte plocka fram något ur frysen så ska faktiskt kolla på Konsum om de finns något där!

Lånade bilder ifrån vk, tidningen.
Han paddlar alltså kajak inne i stan för er som inte förstår bilden. Ännu mer vatten är de på andra delar men jag hitta inte så bra foton, bara klipp och de orkar jag inte fota utav Haha!

Gillar