Blä

Denna veckan har helt klart sugit för mig. Mycket panikångest, mycket stress, mår illa till och från hela dagarna (nej jag är inte gravid!) och jag sover nästan dygnet runt, konstant trött och orkar knappt göra något alls. Känner en stor suck av att bara kliva ur sängen.. Det är grinigt från alla håll och kanter, det är jobb, det är problem med skolan, krångel med dottern, snart rättegång och allt är helt galet kaos. Haft migrän och panikångest i 2 dagar konstant. Från jag vaknar till jag somnar och bättre blir det inte.. Det slutar verkligen inte trots tabletter, kylning utav huvudet, mat, sömn, vila, bad, promenader, undvika nikotin, överdosera nikotin, skrika, hålla käft, va glad, va ledsen. Inget förändras.. allt är bara samma hela tiden.

Vet inte om de är ångest för att mina relationer till folk är krångliga, sömnen är svajig, rättegången är snart eller om jag jobbar för mycket. Jag vet inte. Jag vet bara att det inte är bra, att någonting är helt galet fel.

Jag bli stressad för minsta lilla, tar illa upp för småsaker och går banans inombords bara jag får varma fötter (alltså blir varm om jag t.ex ligg i sängen o ska sova.)
Det känns nästan som att allt de där värdelösa i huvudet som jag kämpade bort bara helt plötsligt slagit sig tillbaka för att stanna.
Gash nä nu ska jag sova igen, även om jag nyss vaknade och även om jag sovit hela dagen.

Gillar