Beställt hem mobil, Léahs specialkost

Postad i: Vardag.

Mamma hjälpte mig att sätta upp sängmobil i taket åt min älskade flicka och den gillade hon super mycket så kan bara tacka mamma! :)

Igår beställde jag hem en ny telefon för min dotter testade om min iPhone 6 PLUS kunde flyga.
Skärmen sprack inte men den tappa färg, fungerar inte överallt i touchen och den skriver av sig själv. Why? I don't know.
Så går det använda den? Absolut men man får ju liksom hybris. Tror bara någon kabel har hamnat i kläm men palla laga den för samma summa som man får en ny mobil för..
Jag beslutade mig faktiskt för att beställa en ny och eftersom jag har en iphone 4s i svart, iPhone 5C i vit, iPhone 6 PLUS, i rymdgrå så körde jag på fulaste färgen jag såg och det var rosa.
Dock fick jag en chock för jag beställde samma mobil som jag hade men i smset jag fick nyss så stod det att min iPhone 6S PLUS var skickad så det är ju en annan modell men vad är skillnaden egentligen? Vem bryr sig? 😏xD

Angående Léahs "specialkost" så fick jag en burk Althéra utav en tjej ifrån en gravidgrupp jag var/är med i på Facebook. Det var verkligen jätte snällt utav henne!
Den ersättningen är för dom som har typ tendenser till komjölksprotein allergi o lite sånt. Min brorson och även brorsdotter (har jag för mig) hade det problemet så det skadar ju inte o testa. Eftersom hon haft så ont och spyr en hel del så kan det ju faktiskt vara så! Bara jag nämner för BVC sen att jag testat den. :)
Varför jag inte nämner tjejens namn är för att jag inte vet om hon "vill" bli nämnd i min blogg men oavsett vad så är jag jätte tacksam, speciellt om det hjälper lilltjejen! ❤️
Hon börja med den igår så det tar ca en vecka för resultat 😘

Nu ska jag in i duschen snabbt och sedan dra mig mot stan. Får väl se om mamma vill så kanske jag kan bjuda henne på frasses. Jag är in love med deras ost-dipp på mina pommes. Omnomnom 😍

  • Postad i: Vardag.

Gillar

Kommentarer