BB frukost.

Postad i: Vardag.

Godmorgon till er som valt eller ofrivilligt blivit tvungna att vakna nu för jobb/skola eller annat skoj! :)

Jag var ute i dagrummet och hämtade frukost för en stund sedan och fick konstigt nog i mig allting men nu är magen väldigt full. Försöker vila den så mycket jag kan innan dom kommer med morgon ctg, termometer och andra trevligheter. Efter ctg är gjort så ska jag hoppa in i duschen och blaska av mig innan min aurora läkare tittar in. Idag var väl meningen att jag skulle testa olika bedövningar och massa annat men eftersom jag legat inne nu så har jag ju redan fått testa en del så tror det blir mycket prat idag bara.

Har tagit mig in i vecka 35, vilket är super bra!
Varje dag är guldvärd som den får stanna kvar därinne!
Vill självklart ha ut min lilla fis men samtidigt så vill jag att den stannar så länge som möjligt. Det är bättre för den. Man vet ju inte annars ifall man får stanna kvar på sjukhuset beroende på lungor, hjärta, sug funktion (ja den måste kunna suga ihop läpparna för annars kan den inte äta.)
Vill att det mesta ska funka bra!
Har själv redan sagt till dom och till mamma osv att jag vill ligga kvar några dagar på BB efteråt just för att se så allting fungerar och så dom har koll på både mig o barnet lite grann.
Dock hamnar bebis kanske uppe på prematuren om den liksom vill ut nu. Då kan de bli hemskt jobbigt för mig. Jag har ju räknat med att få vara med den hela tiden men hamnar den på prematuren (barn 4) så får den vara på en helt annan våning än jag. Jag får komma förbi ibland då o då men måste sova här på BB helt själv när jag vill vara med den liksom.

Nä nu ska jag ladda mobilen, invänta ctg och sedan duscha snabbt innan läkaren kommer. Får min lilla "dom" idag igen också ifall jag får åka hem + info om min puls. Den är läskig liksom XD

Gillar