Barnvakt ikväll, graviditet, livet.

Postad i: Vardag.

Hur är läget med er? Med mig, oss är det bra men idag har temperaturen ute varit på 50 grader i solen. Jag har dock inte märkt så mycket utav de, jag är ju väldigt frusen av mig så har haft mina tjocka mjukisar och min tjocktröja ändå. Grabben min har dock lidit en hel del för han är ju varm även på vintern. Mitt gosiga lilla element, haha!

Dottern har varit hos mormors man och lekt fullrulle med dom hela dagen. Var barn på besök så han lånade Léah. Hon är så glad i mormor och hennes sambo ”picke” som hon kallar honom. Dessutom är ju 2 av hennes morbröder där så hon blir ju överlycklig när hon får vara där. Jag har ju inte fått ut bebisen än så hemma är hon ju ensam. Inte samma sak att leka med mamma som att leka med ett annat barn, mormor, picke eller morbröder. Man blir lite undanknuffad när dom är så himla mycket coolare än mamma såklart. Hmm, haha..

Imorgon blir det en kik på tappen & tillväxtultraljud för bebisen i magen medan Léah ska åka iväg med mormor & gakkas (min bror Jacob) på äventyr.
Utöver de så ska jag ringa skolan, ringa om försäkringar och fixa så gott det går med allt runt om för att få iordning på vardagen så gott de går ifrån sängläge. Annars är mina dagar ganska så lugna nu fram till förlossningen.

Det är så svårt att veta när ett barn vill kika ut, speciellt om den är lite bråkig i magen men jag lär iaf inte gå till september som är tänkt. Om inte han vräker sig själv innan vecka 37 så vräker förlossningen honom. Det är lite skönt men samtidigt tänker jag att de är bättre för barnet om den väljer själv när det är dags. + att jag är extremt försiktig med mediciner och de mediciner som används för att starta förlossning är också de som man använder vid abort. Jag har haft den medicinen när jag tidigare gjort abort men... Det ska ju vara safe säger dom, det är många som får igångsättning med de medicinerna så det är väl kanske bara mitt nojiga mammahjärta som dummar sig? Troligtvis!

Btw jag och min sambo har extremt svårt att komma på ett passande namn till vårt lilla barn.
Jag har så många namn jag gillar men som han absolut inte vill ha och han har massa namn som jag inte någonsin kan föreställa mig att mitt barn skulle heta. Det är så svårt så vet ni fina namn till en pojke så TELL ME!!
Jag är dock 110% på vad jag vill ha för namn men vet ej om de passar förrän han kommer. Och sambon måste såklart också vara lite nöjd också, åtminstone liiiite på kanten.. haha ;)

(Det kommer komma upp spännande inlägg i veckan som jag tror kan intressera er en hel del.)

Gillar