Barnmorskan, planer på söder.

Postad i: Vardag.

Så planerna för dagen är alltså att duscha, fixa iordning massor och måste fixa någonting med mycket socker som jag kan ta med till barnmorskan för att inte tuppa av. Det är dags för dom underbara blodproverna igen och sen ska jag lyssna på barnets hjärta. Första gången jag lyssnade på hjärtat så minns jag att jag frågade läkaren om barnet hade hjärtfel.
Hjärtat låter som en helikopter ungefär i magen. Det låter riktigt läskigt men hon har sagt varje gång att barnets hjärta låter friskt så kan ju endast hoppas att det stämmer! :)

Ska även diskutera med barnmorskan om det älskade järnet. Måste få järn man kan dricka utöver brustabletterna jag har, dom är ju inte starka direkt. Hoppas på att få dricka blutsaft eller den ifrån life. Dom ska ju vara bra även om dom ska smaka vidrigt! :/

Blutsaft är vidrigt. Det är lite som vin, man får tugga ner skiten även fast det går att svepa. Haha! XD

Har även planer på att snart åka ner i landet, problemet är just nu att trash inte kommer vara välkomna under tiden jag är där. Jag tolererar inte idioter och heller inte folk som inte ens har respekt mot min egna familj, då kan ni dra. :)
Så helt enkelt för allas skull så ska ingen trash dit, annars lär det bli problem men dom löser sig ofta på något sätt. :)

Gillar