Äre du eller jag som bestämmer?

Postad i: Vardag.

Idag är jag sådär "överglad" yes jag skrattar åt allt.. Why? Jag har så extremt ont att det känns som att jag ska dö. Det känns som när man trillat på svanken blandat med mensvärk + som att man fått 7-8 knytnävslag i magen och en liten gnutta magsjuka i det här.. Ja välkommen vecka 37. 27 dagar kvar och jag kräks snart..

Min graviditet har varit ganska enkel och jag älskar den. För det första känner jag mig "fet" vilket jag verkligen gillar SUPER mycket. Ja, du kan döma mig men jag är smal i grunden och extra fett/kg gör mig lycklig. Ät din banan och tänk du på din figur så tänker jag på all grädde som du faktiskt missar pga en skönhetsideal som är helt fucked up. #försvararminmat

Men dagar som dessa... Ja menar.. Jag hade förvärkar och till och med öppnat mig 3-4 cm + nästan ingen tapp kvar när jag hamnade på förlossningen + BB i vecka 34.. Jag kände INTE av det.. Jag satt och måla apelsiner, käka lax och och skratta åt idiotiska klipp på youtube? Come on. Värsta drömmen att slippa allt..
Men igår va de annorlunda. Hade lite ont då o då igår morses och det resulterade i att det gick över. No shit.. bevisligen.
Idag känns de dock lite mer som att jag ska dö.
Känns som jag ska kräkas o vika mig men vill ändå stå upp för smärtan känns mindre då. varför? I don't know, i donno.

Just nu känns de som att jag inte överlever till morgondagen helt enkelt och anledningen till att jag inte varken ringer eller åker in till förlossningen är för att jag inte tror att det är dags ändå. Jag vill inte hamna därinne och ha en bebis som ändå stannar kvar i flera veckor sen.. Nu stannade den visserligen sist för att läkarna stannade den med massa sprutor o dropp men det hör inte hit.. Kommer ändå få den oturen känner jag..
Vill se vart detta leder innan jag ringer in o rådfrågar.
#dödainteminsvank #minmagemårskit #alvedon #gravid #faketaggar

Btw bilden är faktiskt sann fast i mitt fall får man nästan vända på datumen o ändra de lite och kanske ställa ett kylskåp framför bruden. #jappjagärensam 😂

Gillar